top of page

VÅRE LÆRERE

Claus_beskjært.jpg

CLAUS WILLIAM DAHM

Entreprenørskap

Start by doing what's necesarry, then you do what's possible and suddenly you are doing the impossible.

Christoffer_beskjært.jpg

CHRISTOFFER WEIDER

Samfunnsfag

Jeg ser på CRE8SLO som en spennende utfordring, der vi kan hjelpe elevene med å anvende teoretisk kunnskap i praksis. Ved å utvikle egenskaper som kreativitet, kritisk tenkning og problemløsning ønsker jeg å forberede elevene på fremtidens arbeidsmarked.

IMG_4147_edited.jpg

STIAN ANDREASSEN

Geografi

Cre8slo bygger på målområdene; kreativitet, nytenkning og pågangsmot. Jeg etterstreber en meningsfull hverdag for elevene og gjennom lærerrollen tilrettelegger for økende innsikt og selvutvikling for å stimulere deres individuelle, men også deres entreprenørielle potensial.

IMG_4154_edited_edited.jpg

CAMILLA RENBJØR VALEN

Norsk

Jeg gleder meg til å undervise i norskfaget i CRE8SLO fordi vi kan jobbe med faget på en kreativ og praktisk måte. Vi får også muligheten til å jobbe på et tverrfaglig nivå, i nært samarbeid med samfunnet. Ønsket mitt er at elevene skal kjenne på mestring i faget.

IMG_4163_edited_edited.png

INGRID FOSSBERG

Engelsk

Jeg underviser på CRE8SLO på grunn av linja sitt fokus på kreative og tverrfaglige opplegg. Som engelsklærer er mitt mål å engasjere elevene og sørge for at de skal bli gode språkbrukere. På denne måten kan de utvikle seg til å bli reflekterte og samfunnsengasjerte mennesker.

Jostein_beskjært.jpg

JOSTEIN GARFORS

Naturfag

Jeg er over gjennomsnittlig engasjert faglig og sosialt. I CRE8SLO skal jeg bruke metoder og strategier som kan gjøre elevene enda mer motiverte og interesserte i natur, vitenskap og hvordan ting henger sammen. 

Den digitale plattformen til Kunsten å glede er på nivå med nasjonale og internasjonal merker. 

Norges beste markedsføring 2018, Kunsten å glede

Our Mission
bottom of page