top of page

OM OSS

Visste du at Kongshavn helt siden oppstarten i 2013 har vært den beste skolen i Oslo når det gjelder gjennomføring og utvikling av innovasjonscamp og ungdomsbedrifter?

Kongshavn vgs har vært den ledende entreprenørskapsskolen i Oslo siden starten i 2013. Vi er den eneste skolen i Norge som har vunnet både NM i Innovasjonscamp (2014) og NM for ungdomsbedrifter (2018). I 2018 vant norgesmestrene «Kunsten å Glede» den gjeve Manpowerprisen i EM i Beograd. Dette er det beste Norge har gjort så langt.

I perioden 2015-2018 har Kongshavn vært den mestvinnende skolen i Oslomesterskapet for ungdomsbedrifter og skolen har de fire siste år tatt hele 14 priser i NM. I 2015 ble Kongshavn kåret til årets entreprenørskapsskole.

Hvert år arrangeres Kongshavncampen med internasjonal deltagelse. Denne campen er tverrfaglig og omtales som en av de beste innovasjonscampene i Norge når det gjelder tverrfaglighet, kreativitet og innovasjon.

Lærerne på Kongshavn er faglig dyktige, dedikerte og resultatorienterte. Våre lærere har også  mottatt priser for sin innsats og sine resultater.

Vi tar med oss all vår erfaring og kompetanse inn i CRE8SLO-konseptet. Kongshavn har alltid vært først ute med å prøve nye prosjekter og vi har vært referanseskole for flere av disse. Kongshavn er ved flere anledninger bedt om å være pilotskole i forbindelse med testing og etablering av nye satsinger i regi av blant annet Ungt Entreprenørskap og Storebrand.

 

Vi har de beste forutsetningene til å utvikle fremtidens skole.

Den digitale plattformen til Kunsten å glede er på nivå med nasjonale og internasjonal merker. 

Norges beste markedsføring 2018, Kunsten å glede

Our Mission
bottom of page